2023. nyarán jelentkeztem egy önkéntes pozícióra az Egy Sima Egy Fordított Egyesület az Inklúzióért felhívására. Életem első olyan állásinterjúja volt, amikor úgy éreztem, hogy igazán önmagam lehetek, bátran megmutathatom a valódi énem, miközben kifejezhetem az erősségeim és bizony a gyengeségeimet is.

Az egyesület munkáját már egy ideje figyelemmel kísértem, részt vettem korábban egy általuk szervezett érzékenyítő foglalkozáson. Már akkor nagyon magával ragadó volt a szemléletük és hihetetlen inspiráló munkásságuk.

Ősszel először a tesztüzem feladatom alkalmával vettem részt egy családi pikniken, majd sorra ismerhettem meg a munkatársakat, a projekteket és a különböző programokat amiket szerveznek országszerte, hogy eljuttassák a lehető legtöbb szívhez az inkluzív szemléletet.

2024 év elejét pedig már azzal a közös gondolattal kezdtük, hogy miként tudok a „civil” tevékenységemmel is kapcsolódni a munkájukhoz, milyen termékekkel tudnék én is segíteni az egyesületi programokban. Ennek az együttműködésnek hála alakulnak olyan általam készített termékek, melyekkel az egyesületi programokon is találkozhattok, a webáruházban pedig megvásárolhatjátok.