Pelenkázó neszeszer

Pelenkázó neszeszer

A pelenkázó neszeszer pamutvászon és vízhatlan steppelt anyagokból készül. A neszeszer praktikus és nélkülözhetetlen kelléke minden kisbabás család felszerelésének.

Ez a kompakt kis tároló egy kézbe fogható csomagba rendezi mindazt, amire a baba tisztába tételekor szükséged lehet.
Zsebei tökéletes helyet nyújtanak a pelenkázás kellékeinek, a popsitörlőnek, és akár a legnagyobb méretű pelenkáknak is. Belsejében további zsebekben a krémek és egyéb kellékek is kényelmesen elférnek. Beépített rágóka/cumilánca pedig tiszta és biztos helyet ad akár két cseredarabnak is, melyekre bármely cumi vagy rágóka biztonsággal rögzíthető. Cipzáros belső zseb is található a neszeszerben, melyben tárolva egészen biztosan nem veszítjük el a szükséges apróságokat sem.

A pelenkázó neszeszer egy a belső mintázattal egyező hordfület is kapott, mely a neszeszer praktikus patentos zárása után egyszerűen kézbe foghatóvá teszi ezt a csodás kiegészítőt. Így a szülők kezei biztonságban tarthatják a babát, míg eljutnak a pelenkázóig.

Letisztult külseje miatt nem csak az anyukák, de az apukák is büszkén kézbe vehetik, hogy ellássák csemetéjüket! Ezt a csoda pakkot csak kapd fel és dobd bármely női vagy családi táskába és mehettek is világot látni!

Méretei: 20×25 cm (üresen, becsukott állapotban)

Mosási útmutató: mosógépben 40°C-on mosható, vasalható, NEM tehető szárítógépbe!

7250 Ft