Műhely, bemutatóterem

A nyár folyamán elég sok változás, pozitív változás is történt.

Az egyik ilyen nagyon nagy változás és előrelépés a Barkácsanyu és az én életemben, hogy saját kis műhelyt kaptam! A férjem azt hiszem, hogy megunta a nappaliban egyre komolyabb teret hódító tevékenykedésem.

Amúgy is tervben volt a tetőtér beépítése, de a lányok még közel sincsenek ahhoz, hogy a beígért leendő külön szobáikat birtokba vegyék. Úgyhogy pár évre megkaptam az egyik szobát. 15 négyzetméter, ami csak az enyém! Határtalan a boldogságom! Egy helyen vannak szépen elrendezve az anyagaim, a varrógépeim is kényelmesen elférnek, nem kell pakolásznom őket. Lett egy szép nagy méretű asztalom is, aminél kényelmesen tudok szabni.

Ajtaja még nincs, hogy magamra is zárjam, de egy biztonsági babaráccsal már hasonló érzést majdnem sikerült elérnem! A lányok is úgy nezevik, hogy anya műhelye, én pedig büszkén alakítgatom, ahogy az egyik falszakaszt is folyamatosan töltöm fel a készleten lévő termékekkel. Úgyhogy úgy döntöttem, előzetes bejelentkezés alapján személyesen is el tudtok jönni hozzám válogatni!

Remélem sok szép Barkácsanyu puhaság kerül ki a kezeim közül ebben a szuper kis műhelyben!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük