Süel Vállalkozónők

Volt egyszer egy pályázat!

Januárban hívta fel egy kedves barátnőm a figyelmem Zsuzsiék pályázatára. Nagyon megtetszett rögtön! Minden hónapban bemutatnak egy vállalkozónőt a Süel facebook oldalán, ahol a több, mint 35 ezres követőtábor számára készül interjú.

Meg is írtam a pályázatom, elküldtem, majd mivel nem érkezett visszajelzés, már le is mondtam róla. Egészen egy augusztus közepi váratlan üzenetig! Akkor tudtam meg, hogy Zsuzsi kiválasztott és vár egy fotózásra és interjú készítésre, hogy én legyek az augusztusi Süel vállalkozónő!

Mondanom sem kell, nagyon izgultam és egyben izgatottan vártam ezt a napot! Csodálattal néztem mindig is a Süel kötöttségeket, de sosem éreztem a bátorságot ilyen színkavalkádot magamra ölteni. Fantasztikus volt ez a nap! Katával a fotóssal meg is beszéltük, hogy minden nőnek szüksége volna néhány havonta egy ilyen önbizalom tréningre! Egy fél napon keresztül mást sem hallgattam, mint hogy milyen szép és csinos vagyok, milyen jól állnak a szettek, a színek. Hogy milyen jól csinálom a munkám, különleges a hozzáállásom és a befektetett energiám. Remek érzés volt, a nap végére igazán otthonosan és felszabadultan éreztem magam!

És a végeredmény? Hát lenyűgöző! Nézzétek a kedvenc képeimet, és látogassátok meg a Süel oldalát is. Az interjú linkjét ITT találod.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük